Tarieven

Een coachtraject kan bestaan uit 6, 9 of 12 sessies van 60-90 minuten.

Je zorgverzekering vergoedt de kosten van deze sessies niet. Overleg met je werkgever of deze bereid is bij te dragen.

CC-coaching is een duurzame investering in het optimaliseren van je inzetbaarheid. Door het wegvallen van blokkades en belemmerende denkpatronen, ga je ook op je werk anders en  effectiever functioneren.

Intakegesprek 30-45 minuten: gratis   Bestellen

6 coach sessies: € 450,–   Bestellen

9 coach sessies: € 675,–   Bestellen

12 coach sessies: € 900,–   Bestellen

Tevens is er de mogelijkheid om voor NLP-sessies (bij gedragsproblemen of vastzittende overtuigingen) de sessies per stuk af te nemen. Vaak is hier slechts één sessie noodzakelijk om een gedragsverandering teweeg te brengen.

Per sessie: € 90,–   Bestellen

 

Konings “Workshop ” Verantwoording, door in je kracht” – 2,5 a 3 uur     – € 450

Deze workshop reikt je de tools aan om binnen 5 seconden uit de slachtofferrol te stappen en je verantwoording te nemen. Onderzoek heeft uitgewezen, dat we gedurende ons leven voor meer dan 85% slachtoffer van de situatie zijn. Dus door je deze tools eigen te maken krijg jij op ieder moment van je leven de controle. Deze workshop is geschikt voor groepen van 15-20 personen. (vooral geschikt voor bedrijven die het maximale uit hun personeel willen halen). Tevens is deze workshop geschikt voor mensen die volledig vanuit hun eigen kracht op een ander niveau met elkaar willen communiceren. Tijdens deze workshop gaan we op een respectvolle en plezierige manier elkaar rechtstreeks aanspreken en ervaren wat het met jezelf en een ander doet om in alle vrijheid keuzes te maken die bij jou passen, zonder een ander hierin te beschadigen.

Heeft u een eigen locatie waar de workshop gegeven kan worden, dan wordt er een bedrag van € 100 in mindering op de prijs gebracht.